Eesti Anestesioloogide Selts

  • Grupi liikmed: Sirje Kiisküla (Rakvere Haigla), Eve Villemson (Rakvere Haigla), Mari-Liis Ilmoja (Tallinna Lastehaigla), Valdo Toome (PERH), Ragnar Loit (PERH), Kerli Vijar (resident), Kadri Rõivassepp (resident), Villem Nigu (resident), Kristiina Oomer (EHL), Rainis Loit (Tallinna 7.KK), Aleksander Veiderma (Ascona, Itaalia), Rutt Mäeots (LTKH), Jaan Kiviall, Pille Ambur (Rapla Haigla), Dea-Kristel Hermanson (PERH, Rakvere Haigla)
  • Start: Oandu, 01.09.2012
  • Finiš: Ikla, 12.09.2012
  • Liikumisviis: Jalgsi ja jalgratastel ning ujudes
  • Läbitud kilomeetrid: üle 370

Matka kirjeldus:

Esimene päev Oandu-Loksa teerist: alustasime nii ratastel kui jalgsi. Ratastega saime ca 6 tunniga kohale, jalgsi jõudsime Nõmmeveskile. 2.-3.09 ratasteg üle Kõrvemaa Paunküla veehoidlani. Öö Nelijärve puhkebaasis. 4.-5.09 ratastega Hiieveskilt Kurgjani. Päeva vahetus enne Paluküla Hiiemäel. 6.09 jalgsi ja ratastega Kurgjalt Hüpassaarde. Jalgsimatk piirdus lühema teekonnaga.8.09 Jalgis ja ratastega Hüpassaarest Kopra tareni. Jalgsi Hüpassaarest Kõrtsi Tõramaani. 9.09 Kopra tare-Rae järv jalgsi- eriti kõva päev!
10.09 Rae järv Laiksaare jalgsi. 12.09 Laiksaare -Ikla ratastega, Kabli-Ikla jalgsi. 12.09 Ikla -Kabli ratastel..

Soovitused teistele matkajatele:

Nõmmeveski ja Loksa teeristi vahelisel lõigul on kohati rattasõit keeruline, eriti vahetult enne Viru raba ja ka rabas endas. Meil sada küll vihma, aga enamus teid rattaga sõidetavad.Tore oli Valgejõe orgudes üle mägede turnimine. Oli vist 37. km Oandust kus üks teeviit valet pidi või on keegi selle eksitamiseks teisele poole rada tõstnud?? Rajameistritel tasuks üle vaadata. Rattaga kindlasti optimaalsem. Jalgsi huvitavam Lahemaa. Kõrvemaa, Loosalu -Paluküla, Kurgja -Hüpassaare, Kabli-Ikla vaheline osa. Matkal leidub ka üllatusi ja kindlasti leiate neid ka ise. Vesi nii rabades, järvede kui ka meres ujutav kuni 12. septembrini. 

Tagasiside RMK-le:

NB! oli vist 37. km post valel pool rada. Hiieveski-Lelle- Kurgja, eriti Järvamaa teedel tähistus hõre ja halvasti märgatav, puuduvad kilomeetritähised

Galerii:


Matkapäevik

Kõikidel matkajatel on võimalus oma kogemus RMK matkateede läbimisel RMK lehele kirja panna. Jagage oma kogemusi järgmiste matkajatega!


Lisa oma matk