Jalgratastel alla 24h

  • Grupi liikmed: Randy Korb, Heiti Hallikma, Reigo Luurmees, Erki Erm, Alari Kannel
  • Start: Oandu, 10.08.2012
  • Finiš: Ikla, 11.08.2012
  • Liikumisviis: Maastikuratastel

Matka kirjeldus:

Startisime kell 20.15 Eesmärgiks oli läbida rada täpselt, ilma "lõikamata" Navigeerimiseks kasutasime lisaks (kohati puudulikule) rajamärgistusele gps seadmeid, millest ühte oli eelnevalt sisestatud kogu trassi ja muidugi matkaraja paberkaarti. Alates Nõmmeveskilt kuni Kõueni sõitsime hea valgustusvõimsusega lampide abil. Pimedus sõidukiirust oluliselt ei vähendanud. Kolmes kohas - Loosalus, Hüpassaares ja Kopratares ootas meid ees saateauto. Täiendasime varustust ja sõime sooja toitu. Lisaks võtsime Valgehobusemäe spordikeskusest joogivett.

Pikemad lõigud kus tuli ratast käekõrval lükata olid järgmised: Vahetult peale Valgehobusemäe spordikeskust, paar-kolm kilomeetrit enne Loosalu lõkkekohta, kogu Loosalu raba (laudtee on väga halvas seisukorras) ja sellele järgnev metsas kulgev lõik, ning 6km peale Tillniidu laagrikohta metsas kulgev lõik, mis sisaldas ka üsna sügava ja 4m laiuse magistraalkraavi läbimist.
Iklasse saabusime kell 19:15

Soovitused teistele matkajatele:

Tagasiside RMK-le:

Galerii:


Matkapäevik

Kõikidel matkajatel on võimalus oma kogemus RMK matkateede läbimisel RMK lehele kirja panna. Jagage oma kogemusi järgmiste matkajatega!


Lisa oma matk